SERVICII COMPLETE DE COLANTARE AUTO

Inscriptionari cu autocolant pentru toate tipurile de autovehicule: taxi, masina de firma, camion, tuning, raliu, autospeciale. Colantarea se poate realiza integral sau partial in orice culoare, imagine si text. Avantajele colantarii sunt pretul scazut in comparatie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricand culoarea masini, dar si protejarea vopselei originale.


 

RECFLAMA


 

COLANTARI AUTOSPECIALE

acr

 

Colantari pentru autovehicule cu regim special, ce necesita elemente de vizibilitate sporita, precum benzi si elemente reflectorizante.


 

COLANTARE PREMIUM

Colantari auto speciale cu foli autocolante premium marca ORACAL Germania, unul dintre liderii mondiali in domeniu. Acest tip de colantare se poate realiza si cu folii iridiscente de tip cameleon, diverse modele de aluminium brushed sau folii texturate 3D carbon, fagure de miere, crocodil, dune, picatura.

Seria ORACAL 9XX Premium Structure Cast a fost special creata pentru decorarea integrala a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Structurile deosebite sunt ideale si pentru decorarea interioarelor. . Paleta coloristica cuprinde 51 de culori lucioase, 5 culori mate (negru, alb, galben sofran, verde menta si olive), 25 culori metalice lucioase si 15 culori metalice mate. 

Bu4lBjDrAZs

Gama Premium  de autocolant special din seria ORACAL 9XX Premium Structure Cast

 


 

GALERIE LUCRARI

 

« of 4 »