1

Banner Poliplan

Produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 360 dpi cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner publicitar/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele publicitatii realizate prin bannere publicitare stradale este de necontestat, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere publicitare frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere.

 


 

Mesh

Material special pentru aplicatii la dimensiuni foarte mari, se imprima pe o singura fata. Materialul prezinta mici perforatii ce ajuta la trecerea vantului prin acesta fara a opune rezistenta.
La cerere se poate realiza tiv pe toate laturile si capse de prindere din 50cm in 50cm.
Rezistenta buna a imaginii in timp ; mesh-ul publicitar rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere.

 


 

Autocolant

Decorari sedii / Decorarea vitrinelor sau fatadelor se poate face cu autocolant decupat pe cutter plotter sau cu autocolant printat. Decorarea se poate face direct pe vitrina de sticla, sau se poate construi o structura, panou, etc. Decorarea vitrinelor din sticla se pot executat atat pe exteriorul cat si pe interiorul magazinului se face in functie de domeniul de activitate si se realizeaza cu autocolant colorat, printat, decupat sau autocolant translucent mat care imita sablarea.

eyelet

roll_pvc_mesh_banner_eco_solvent_mesh_banner_outdoor_pvc_mesh_banner

bd977a84fb6af4fbf0923f0d191e2e86

interior

 

 

 


 

GALERIE LUCRARI

 

« of 9 »